voedingssupplementen tijdens de zwangerschap

Het is nogal een zoektocht als het gaat om het vinden van de juiste voedingssupplementen. Er is veel beschikbaar en het varieert ontzettend in kwaliteit. Ik weet nog goed dat ik op de fiets sprong toen ik erachter kwam dat ik zwanger was. Ik ging naar een winkel met een gezondheidsimago en kocht daar een random multivitamine voor zwangere vrouwen. Deze Multi werd mijn aangeraden door de medewerker. Zij verzekerde mij ervan dat dit de beste op de markt was. Ik zag dat er foliumzuur in zat en ik wist hoe belangrijk dit is voor de ontwikkeling van de baby! Dus ik kocht ‘m. Thuis aangekomen zag ik dat er allerlei overbodige E-nummers in zaten en later in mijn opleiding leerde ik dat het niet alleen om foliumzuur gaat, maar ook om de vorm van foliumzuur. Er bestaan namelijk veel verschillende vormen van vitaminen en mineralen en de één is nog niet zo makkelijk opneembaar als de ander, maar kan in je lichaam wel behoorlijk wat schade aanrichten.

 

Tijdens deze workshop ga je veel leren en begrijpen als het gaat om voedingssupplementen tijdens de zwangerschap. De volgende punten worden belicht:

  • waarom voedingssupplementen van levensbelang zijn
  • hoe je een goed voedingssupplement herkent
  • waar je een slechte(r) voedingssupplement aan herkent
  • welke voedingssupplementen je nodig hebt als je zwanger bent
  • hoe je jezelf kan genezen van zwangerschapskwalen
  • hoe je etiketten van voedingssupplementen leest

Tijdens de workshop kun je onbeperkt gebruik maken van biologische koffie en/of thee en zelfgemaakte vitaminewater.

Kleine groepen
Er is plaats voor zeven of acht personen. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik de prijs/kwaliteit verhouding hoog wil houden. Door in kleine groepen te werken, hebben we meer tijd voor elkaar en neem ik de tijd om jouw vragen te beantwoorden. Wil je je aanmelden voor de workshop of heb je vragen? Stuur een e-mail naar sanne@vitaalvanstart.com.

Datum: donderdag 1 maart 2018
Tijd: 19:30 – 21:00
Locatie: Verloskundigen Praktijk Stralend te Heiloo
&
Datum: zaterdag 17 maart 2018
Tijd: 9:30 – 11:30
Locatie: Reformhuis Tuitjenhorn

Prijs voor deelname: €19,95

Wat levert het je op?

  1. Na deze workshop ben je zelf in staat om te jureren in de winkel en te kiezen voor kwalitatief goede voedingssupplementen die daadwerkelijk goed doen voor de ontwikkeling van jezelf en die van je baby.
  2. Je ontvangt een goodiebag bestaande uit een handout van de informatie die we hebben besproken en heerlijke proefjes van verantwoorde (verzorgings)producten tijdens de zwangerschap