Zwanger worden of al zwanger? Lees hier de succesverhalen van lezers van vitaal van start

Baby op komst?

Wil je zwanger worden of ben je al zwanger? En ben je op zoek naar informatie over hoe je op een natuurlijke manier grip krijgt op je zwangerschap? Dan is vitaal van start iets voor jou!

Lees hieronder ervaringsverhalen van zwangere vrouwen die jou zijn voorgegaan.

Succesverhalen

Hieronder lees je de succesverhalen van zwangere vrouwen die vitaal van start hebben gelezen.

 

 

José was tijdens de hele duur(!) van haar eerste twee zwangerschappen kotsmisselijk. Met een opname in het ziekenhuis als gevolg. Toen ze zwanger wilde worden van hun derde kindje was ze vastbesloten om het dit keer anders aan te pakken. Ze kwam in aanraking met vitaal van start en dit leidde tot succes! Benieuwd hoe? Lees hier haar verhaal

 

 

 

 

 

 

 

Ilse was na een miskraam vastbesloten om gezond zwanger te worden. Ze paste de tips uit vitaal van start toe en het resultaat heeft te maken met ouderschap én een carrièreswitch! Benieuwd naar wat er is gebeurd? Je leest het hier.

 

 

 

 

 

 

 

“Vitaal van start heeft me praktische en concrete adviezen gegeven over mijn voedingspatroon tijdens mijn zwangerschap. Voor iedereen duidelijk en makkelijk leesbaar, maar ook wetenschappelijk onderbouwd. Echt een aanrader!”

 

Reviews op bol.com

Ik voel me zeer dankbaar dat het boek vitaal van start mooie reviews krijgt. Alle zwangere vrouwen en kids gaan vitaal van start! Doe je ook mee?

Ben je zwanger of wil je zwanger worden? Meer reviews over vitaal van start op bol.com vind je hier.

 


Berichten op Facebook


© 2016-2019 – Sanne Knijn, all rights reserved

Disclaimer: deze website geeft geen medisch advies. Bij twijfel: raadpleeg een verloskundige of (huis)arts.