zwangerschapsboek

Dit zwangerschapsboek moet je hebben. Verloskundigen zijn ook overtuigd!

Dit zwangerschapsboek is geschikt voor jou als je geïnteresseerd bent in:
1) hoe je jezelf zwanger kan eten en leven
2) hoe je invloed hebt op je eigen gezonde ontwikkeling tot moeder
3) wat je kan doen om je kindje zo gezond mogelijk op de wereld te zetten

vitaal van start

Tijdens de maanden voor de conceptie en tijdens de zwangerschap wordt de basis gelegd voor het leven van je kind(eren). De keuzes die je nu maakt, hebben invloed op hoe je kindje zich later voelt.

Dit zwangerschapsboek legt veel valkuilen voor de zwangere vrouwen bloot en geeft advies over hoe je ze kan voorkomen. Er wordt invulling gegeven aan welke voeding- en leefstijl de ontwikkeling van de moeder en de baby ten goede komt. Sanne neemt je mee in de vernieuwde inzichten rondom voeding en zwangerschap.

  • Natuurlijk zwanger worden
  • Gezond zwanger zijn
  • Vernieuwde inzichten rondom voeding
  • Belangrijke veranderingen rondom suppletie
  • Ontwikkeling van de moeder
  • Genezen van zwangerschapskwalen
  • Passende leefstijl
  • Ontwikkeling van de baby
  • Vermijden van hormoonverstoorders
  • Bewust omgaan met stralingen
Na het lezen van dit boek ben je in staat om jezelf en je kindje te voorzien in de behoefte.

Enkele recensies

Wat een fijn boek! Op een goed leesbare manier geschreven met hier en daar wat humor. Ik ging er snel doorheen omdat het een heel fijne schrijfwijze heeft. Globaal wist ik er al van maar ik vind dat de schrijver hier dieper op alles ingaat. Het stuk over wakker dier vond ik ook heel goed, dat opende meer mijn ogen over de vleesindustrie en maakt dat ik nu betere keuzes maak. Ook op andere vlakken maar ik door dit boek andere keuzes. (bol.com)

Het boek is mooi opgebouwd met goede uitleg. Leest ook lekker weg in begrijpelijke taal. Het fijne vind ik ook de bronvermelding met m.i. betrouwbare bronnen. Ik heb er in ieder geval veel aan gehad om te leren over gezonde voeding tijdens mijn zwangerschap! Bedankt Sanne! (Facebook)

Het boek is duidelijk geschreven, staat vol handige tips die je meteen kan gebruiken, maar die je ook voor de rest van je leven kan gebruiken, en het boek is mooi vormgegeven waardoor het lezen zelf ook leuker is. (bol.com)

Duidelijk en makkelijk begrijpbaar beschreven. Ook goede bronvermelding. Leest prettig. Ik heb er veel aan gehad tijdens mijn zwangerschap. Aanrader! (bol.com)

Ben jij ook overtuigd? Al velen gingen jou voor!

Klik op onderstaande knop en bestel jouw exemplaar. Als je voor 15:00 uur besteld, heb je ‘m de volgende werkdag al in huis!