fbpx
Menu

Fertility Expert Patricia Dijkema over het boek

Fertility expert Patricia Dijkema over vitaal van start.

‘Sanne heeft waardevol werk geschreven. Iedere aanstaande moeder en vader doet er goed aan om vitaal van start heel snel te bestellen.

Vitaal van start geeft ouders de tools om te werken aan een gelukkige toekomst. Een toekomst die gezinnen gezond houdt met minder kans op ‘ellende’! Althans dat is de intentie, want wat is er nou mooier dan zorgeloos door het bos lopen met je gezin en genoeg energie hebben om te kunnen genieten van elkaar?

Onze huidige tijd vraagt van jonge gezinnen om bewuste keuzes te maken en keuzes kun je maken als je goed geïnformeerd bent, vitaal van start helpt je daarbij!’

Patricia Dijkema
Fertility expert en orthomoleculair therapeut en docent.
Eigenaar van Daysy Nederland en Lady-Comp

—————————————————————————————

Wil je weten wat je wel en niet kan eten tijdens de zwangerschap, hoe je kan genezen van zwangerschapskwalen en wat je zelf kan doen om je baby(‘s) zo gezond mogelijk te laten ontwikkelen? Of gun je je vriendin, zus of collega deze kennis? Het fysieke boek vitaal van start geeft adviezen die iedere zwangere vrouw nodig heeft.

kerstdiner zwanger
About Author

Mijn naam is Sanne Knijn. Ik ben auteur, spreker, voedingsdeskundige én moeder van 2 prachtige kleine kinderen. Mijn missie is om de vruchtbaarheid van stellen te verbeteren, vrouwen gezond zwanger te laten zijn zonder zwangerschapskwalen en baby’s en kinderen optimaal te laten ontwikkelen.

No Comments

    Leave a Reply