Menu

Over Sanne Knijn

Hey, goed dat je er bent! Mijn naam is Sanne Knijn.

Ik ben voedingsdeskundige, -coach, auteur van het boek Vitaal Van Start en moeder van mijn dochter en zoon.

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom 1 op de 6 stellen onvruchtbaar is? En waarom bijna ALLE vrouwen tijdens de zwangerschap last hebben van zwangerschapskwalen?

Wat is hiervan de oorzaak? Waarom krijgt je buurvrouw hiermee te maken en je collega niet?

Deze vragen houden mij al 8 jaar bezig.

Dankzij het doen van onderzoek, het volgen van verschillende erkende studies en praktijkervaring weet ik dat de oorzaak ligt in voeding.

Ervaringsdeskundige

Het begon toen ikzelf zwanger werd. Tijdens deze zwangerschap kreeg ik last van een heftige bekkeninstabiliteit waarbij ik niet meer goed kon lopen en dagelijks
bovenin mijn pijngrens leefde. De vraag was of op een natuurlijke manier kon bevallen en of ik ooit nog van de pijn zou afkomen.

Ik kon hiermee niet akkoord gaan. Want er moest een oorzaak zijn.

Na veel onderzoek wist ik dat ik voedingstekorten had. Toen ik dit aanvulde met de juiste voeding verdween de pijn binnen één week.

Inspiratie

Mijn eerste zwangerschap heeft mij geïnspireerd voor een andere richting in het leven. Voorheen werkte ik als manager in het bedrijfsleven en nu volg ik mijn hart: mensen coachen bij het maken van keuzes in gezonde voeding en leefstijl.

Nu gezond zwanger worden en ook gezond door je zwanger komen met een gezonde ontwikkeling van je kindje boeit mij ontzettend. Het heeft namelijk grote invloed op de algehele gezondheid van de toekomst, omdat de basis van het leven van je kindje voor en tijdens de zwangerschap wordt bepaalt.

Sanne Knijn is met Vitaal Van Start o.a. bekend van:

Voedingstekorten

Vader en moeder kunnen zelf veel invloed op het wel of niet slagen van een zwangerschap. Toch lukt het veel stellen niet om binnen 3 maanden zwanger te worden of gezond zwanger te blijven. Ook hebben de meeste vrouwen last van zwangerschapskwalen die hun zwangerschap negatief beïnvloedt.

De oorzaak van dit probleem niet bij jou of bij je partner.

De oorzaak van het probleem ligt namelijk bij de verkeerde voorlichting over voeding. Nationaal en internationaal maken we dagelijks verkeerde voedingskeuzes waardoor tekorten en disbalans ontstaat. Dit werkt een gezonde zwangerschap tegen en vaak ben je je hiervan onbewust.

Wie is Sanne Knijn?

Leuk dat je het vraagt!

Ik ben een jonge vrouw met een missie. En om mijn missie te voltooien heb ik Vitaal Van Start opgericht.

Met Vitaal Van Start zorg ik voor de juiste informatie rondom voeding bij de juiste mensen. Zo licht ik verloskundigen en stellen met een kinderwens in over hoe je op een natuurlijke manier je vruchtbaarheid kan verbeteren én help ik zwangere vrouwen bij het verbeteren van hun gezondheid (lees: genezen van zwangerschapskwalen). Dit heeft als gevolg dat moeder en hun baby’s gezonder worden geboren.

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, heb ik een succesvol zwangerschapsboek geschreven: Vitaal Van Start.

Vitaal Van Start

Inmiddels is Vitaal Van Start uitgegroeid tot een platvorm waar dagelijks veel unieke bezoekers komen om grip te krijgen op hun zwangerschap, de ontwikkeling van hun kindje of om de vruchtbaarheid op een natuurlijke manier te verbeteren.

Het is je misschien opgevallen dat je alle artikelen, recepten, dagmenu’s en het zwangerschaps-voedingtabel gratis krijgt van me. Ik weet dat ik voor veel van deze documenten ook geld kan vragen. Toch blijf ik gratis informatie en recepten met jullie delen. Waarom? Omdat ik het belangrijk vind dat jij ook een vitale start kan maken. Daarnaast heb ik alles al voor je uitgezocht. Dus waarom zou ik deze informatie niet met je delen? Ik wens voor jou/jullie ook een gezonde zwangerschap waarin je mag genieten van alles dat op je afkomt.

Vitaal Van Start is succesvol en blijft groeien! Al bijna 1500 mensen hebben Vitaal Van Start gelezen en konden zichzelf genezen van zwangerschapskwalen, kregen meer grip op de gezondheid van hun baby(‘s) en konden in eerste instantie gezond zwanger worden.

Op het boek Vitaal Van Start geef ik een ‘niet goed geld terug garantie’. Ik wil namelijk enkel happy fans en blije vrouwen die gezond in verwachting zijn. Ik ben zeker van het product dat ik heb ontworpen en daarom kun je mij altijd een bericht sturen als je niet tevreden bent. Ontdek hier van Vitaal Van Start voor jou kan doen:

Vitaal Van Start

✔ Ontdek hoe je gezond zwanger kan worden zonder kwalen
✔ Kook simpel en eet lekker met de uitgebalanceerde weekmenu’s van Het Zwanger Voedingsplan
✔ Verbeter je hormoonhuishouding voor een blijvende zwangerschap
✔ Zorg voor een optimale ontwikkeling van je baby
✔ Voorkom en genees van zwangerschapskwalen

Sanne Knijn

Ik wens je een hele fijne zwangerschap!

Veel liefs,