Menu

Diëtiste Amanda Lak over Vitaal Van Start

Amanda Lak

Amanda Lak (diëtiste) weet zelf ontzettend veel over voeding. Toch had ze behoefte aan specifiekere informatie rondom pure voeding tijdens de zwangerschap.

Ze las Vitaal Van Start en paste het toe. Ze genas van haar zwangerschapskwaaltjes en is enthousiast! Hieronder lees je haar verhaal.

Tijdens mijn eerste zwangerschap ging ik opzoek naar een boek over gezonde en pure voeding tijdens de zwangerschap. Als diëtiste weet ik namelijk hoeveel invloed gezonde voeding op je lichaam kan hebben. Toch kon ik toen tijdens mijn zwangerschap wel wat natuurlijke tips gebruiken bij mijn zwangerschapskwalen.

Het boek Vitaal van Start was precies wat ik zocht. Er staat uitgebreid beschreven hoe je op een natuurlijke manier bepaalde zwangerschapskwalen, zoals bijvoorbeeld bekkenpijn, kan verminderen of zelfs helemaal kan verhelpen.

Een echte eyeopener was het grote verschil in het gebruik van synthetische voedingssupplementen of natuurlijke voedingssupplementen. Dit staat heel goed en uitgebreid in Vitaal Van Start beschreven.

Zelf had ik last van een ijzertekort en voelde mij daardoor heel moe en futloos. Toen ik een natuurlijk ijzersupplement ging gebruiken, waren mijn waarden bij de meting daarna perfect.

Dank je wel Sanne voor alle waardevolle tips waardoor ik een hele fijne tweede zwangerschap heb mogen meemaken zonder klachten en waar ik echt van kon genieten!”

Lieve groetjes,
Amanda Lak

Diëtiste Healthiness

Ben jij ook benieuwd naar wat Vitaal Van Start voor jou kan betekenen?

About Author

Mijn naam is Sanne Knijn. Ik ben auteur, spreker, voedingsdeskundige én moeder van 2 prachtige kleine kinderen. Mijn missie is om de vruchtbaarheid van stellen te verbeteren, vrouwen gezond zwanger te laten zijn zonder zwangerschapskwalen en baby’s en kinderen optimaal te laten ontwikkelen.

No Comments

    Leave a Reply