Menu

Succesverhaal: droomzwangerschap

Mylene heeft de methode uit Vitaal Van Start voor en tijdens haar zwangerschap toegepast waardoor ze een droomzwangerschap kreeg.

Je leest haar verhaal hieronder.

De droomzwangerschap van Mylene

“In 2018 leerde ik Sanne kennen via mijn netwerk. We hadden snel een klik startte onze samenwerking. Dit was mijn eerste kennismaking met Vitaal Van Start.

In 2019 raakte ik in verwachting van mijn eerste kindje. Voor mijn zwangerschap had ik uit Vitaal Van Start al handvatten gekregen om de zwangerschap te kunnen sturen.

Naast dat wij mijn hele zwangerschap een ontzettend fijne samenwerking hebben kunnen voortzetten, heb ik dankzij recepten en weetjes uit Vitaal Van Start een droomzwangerschap en bevalling gehad. 40 Weken lang heb ik geen enkele klacht gehad en dankzij goede voeding en sport ben ik fit de bevalling ingegaan.

Bij een volgende zwangerschap zou ik zeker weer de kennis uit Vitaal Van Start toepassen!

Dankjewel Sanne! Voor altijd je vertrouwen in jouw kennis!”

droomzwangerschap

Liefs,
Mylene

Grafisch Vormgever
MYLENE Media

Ontzettend bedankt voor je mooie verhaal waarin je jouw ervaring met ons hebt gedeeld, Mylene. Ik wens je veel plezier met je mooie gezin en we blijven onze samenwerking fijn voortzetten. Veel gezondheid gewenst!

Ben jij ook benieuwd naar wat Vitaal Van Start voor jou kan betekenen?

About Author

Mijn naam is Sanne Knijn. Ik ben auteur, spreker, voedingsdeskundige én moeder van 2 prachtige kleine kinderen. Mijn missie is om de vruchtbaarheid van stellen te verbeteren, vrouwen gezond zwanger te laten zijn zonder zwangerschapskwalen en baby’s en kinderen optimaal te laten ontwikkelen.

No Comments

    Leave a Reply