Menu

De kinderwens van Karen, en uitbehandeld

eerste kinderwens

De kinderwens van Karen is nog niet in vervulling gegaan. Ze is uitbehandeld bij het ziekenhuis en is nu in contact gekomen met Vitaal Van Start.

Ze is zo geïnspireerd geraakt door Vitaal Van Start dat ze besloot een aantal boeken weg te geven aan haar volgers die op dit moment hetzelfde doormaken (link onderaan). Wij vonden dit zo’n mooi gebaar, dat we vanuit Vitaal Van Start met liefde De Vitaal Van Start Methode hebben weggegeven met een winactie.

Hieronder zie je Karen in haar videoreview over De Vitaal Van Start Methode en legt ze de winactie uit. (De win-actie is momenteel verlopen)

De kinderwens van Karen

Ik ben Karen Mulders. Zoals sommige van jullie wel weten, zijn mijn man en ik nu zes jaar bezig om zwanger te worden. Dat heeft tot nu toe geresulteerd in acht miskramen. Ik dacht: ik ga zoeken naar wat wij nog kunnen doen. De zoektocht resulteerde in dit boek Vitaal Van Start – Zwanger. Bij dit boek zit ook een voedingsplan: Het Zwanger – Voedingsplan van Vitaal Van Start. En ik dacht: oké, wat heb ik te verliezen? Ik ga dit gewoon doen.

Tot nu toe volg ik alleen de ontbijtjes, en die zijn zo lekker. Het zijn net toetjes! En wat ik merk is dat ik veel beter slaap, dat ik veel meer energie heb en dat ik soms serieus dansend door het huis heen ga. Ik ben een stuk vrolijker. Ja, er is best veel veranderd. Zo veel zelfs, dat zelfs mijn man zich afvroeg wat er gebeurd was dat ik zo vrolijk ben. Dus dit zijn goede tekenen, goede veranderingen! En hopelijk ook de juiste stap naar hormonen in balans. Maar dat idee heb ik wel. Ik ben nu bijvoorbeeld ongesteld en ik heb al veel minder pijn. En dit, terwijl ik dus gewoon ongesteld ben wat voor mij al een hele verbetering is.

Nu weten jullie dat ik, samen met, Evelien een wensactie heb opgezet. En daarin kwam ook bij heel veel vrouwen naar voren dat ze veel meer met hun lijf wilde doen, met hun gezondheid en voeding. Dus toen dacht ik: ja, dan moet je gewoon Vitaal Van Start hebben!

Dus ik heb toen een hele berg boeken besteld en deze naar jullie gestuurd. De hoeveelheid bestellingen onder dezelfde naam viel op bij Sanne Knijn, de oprichter van Vitaal Van Start, waarop zij mij belde. En superleuk: ik mag nu één boek en één voedingsplan (samen De Vitaal Van Start Methode) weggeven. En ik zou zeggen, als je wint maar ook zeker als je niet wint, zorg goed voor jezelf en wees lief voor jezelf. Dit is superbelangrijk, zeker in deze tijd.

eerste kinderwens

Veel succes allemaal! Hopelijk kunnen we de groep binnenkort verlaten, omdat de kinderwens van ons allemaal in vervulling is gegaan.

Dikke zoen Karen