Menu

Door verloskundige Ellis Verhoeven

Verloskundige Ellis Verhoeven heeft Vitaal Van Start vanuit haar professie gelezen en beoordeeld.

Ze heeft Vitaal Van Start als perfect beoordeeld en geeft aan dat je hiermee je kindje een perfecte start kan geven. Hier lees je haar hele review.

Review door verloskundige Ellis Verhoeven

Als verloskundige wens je niks liever dan dat de zwangere en de ongeboren baby/pasgeborene gezond zijn. In dit boek Vitaal Van Start wordt gelukkig heel veel aandacht gegeven aan hoe de zwangere kan beginnen met een gezonde start en deze is natuurlijk al voor de zwangerschap.

Het boek Vitaal Van Start is prettig opgedeeld in drie verschillende delen. Het eerste deel gaat over de kinderwens, het tweede deel over de zwangerschap en de leefstijl en het laatste deel gaat over de invloeden van buitenaf. Achterin het boek staan ook nog wat lekkere recepten. Dus al met al een compleet boek.

Ik heb het boek gelezen vanuit het verloskundige oogpunt.

Wat ik mooie vind aan het boek is dat het zich goed spitst op de bewustwording. Er wordt in het eerste deel van het boek beschreven hoe je gezond en gelukkig zwanger kunt zijn en worden en wat daar belangrijk is. Vrouwen worden bewust gemaakt van hun keuze en daarbij worden veel adviezen gegeven.

In het tweede deel van het boek komt het stuk gezonde ontwikkeling van de moeder aan bod. Dit is denk ik toch wel mijn favoriete stuk uit het boek. Dit gaat vooral over de pijnen in de zwangerschap, mentale gezondheid en niet te vergeten de welbekende zwangerschapskwaaltjes. Dit stuk maakt favoriet doordat het niet gaat om het bestrijden van klachten maar hoe je ermee om kunt gaan. Hoe je er bewust van kunt zijn en hoe je dit op een gezonde manier kan oplossen. Ik ben fan!

Het derde deel van het boek gaat voornamelijk over het toepassen van alle tips en welke producten er in het keukenkastje horen te staan. Ook nog een stuk over welke stoffen en middelen beter te vermijden zijn. Aan het einde van het boek zijn nog recepten te vinden die helemaal passen bij een vitale start!

Al met al kort samengevat is dit een boek wat veel handvatten kan geven aan stellen met een kinderwens en zwangere vrouwen om perfect van start gaan en nieuw leven ook een perfecte start te geven. Het boek is geschreven op een vlotte manier en je raakt enthousiast als je aan het lezen bent. De schrijfster geeft ruim advies en helpt je bij het bewust maken van gezonde keuzes. Een aanrader voor alle stellen met een kinderwens & zwangeren!

Ellis Verhoeven

Ellis Verhoeven
Verloskundige

BIG registratienummer: 79925751503