Menu

Geniet van de zwangerschap

geniet van de zwangerschap

Geniet van de zwangerschap, is iets dat Deborah graag doet. En dit is gelukt! Met Vitaal Van Start en advies op maat bleef zij fit en gezond.

In haar korte review vertelt ze hierover.

Geniet van de zwangerschap

‘Ik heb het boek ‘Gezond en gelukkig zwanger’ (door de redactie: nu Vitaal Van Start – Zwanger) aan het begin van mijn zwangerschap gelezen. De adviezen en tips uit het boek gebruik ik nu nog steeds om zo gezond en fit mogelijk te zijn tijdens mijn zwangerschap. Daarnaast heb ik ook persoonlijk advies van Sanne gekregen over de juiste voedingssupplementen, tijdens mijn zwangerschap.

Op dit moment ben 32 weken zwanger en tot nu toe heb ik een hele fijne zwangerschap, waarbij ik mij lichamelijk en geestelijk heel goed voel en er daardoor ook volop van kan genieten.’

geniet van de zwangerschap

Klik hier voor meer informatie over Vitaal Van Start – Zwanger.