Menu

Gezond zwanger worden – succesverhaal van Ilse

Ilse was na een miskraam vastbesloten om gezond zwanger te worden. Ze paste de tips uit vitaal van start toe en het resultaat is verrassend!

Ilse is niet alleen enthousiast over haar zwangerschappen, maar is nu zelf ook gepassioneerd om mensen te coachen in voeding en leefstijl. En daarom deelt ze haar verhaal met ons.

Ilse vertelt

Ik wilde graag nog een keer zwanger worden. En dit keer niet alleen zwanger worden, maar ook blijven. Eerder had ik namelijk al een miskraam gehad. En ik wist dat dit een oorzaak moest hebben.

Na een kleine zoektocht kwam ik in aanraking met het boek Vitaal Van Start. De informatie hierin vond ik verfrissend en helder. Het was ook een bevestiging van dat we al best goed aten, maar het gaf op een subtiele manier ook aan dat hier en daar nog wat kleine veranderingen mogelijk waren. Deze kleine veranderingen maakten een groot verschil.

De kleine veranderingen waar ik het over heb, gaan met name over supplementgebruik. Eerst was ik ervan overtuigd dat ik alle voedingsstoffen uit voeding kon halen. Maar na het lezen van het boek wist ik dat ik toch iets aanvullend nodig had. Ik gebruikte een goedkope foliumzuur van de Kruidvat en was overgestapt op een natuurlijk multivitamine supplement waarin ook een goed opneembare foliumzuur zit.

Ik vind vitaal van start een ontzettend compleet boek. Op internet kun je wel stukjes informatie vinden, maar je hebt nooit het hele plaatje in beeld. Vitaal van start geeft van A tot Z informatie. Na het lezen van het boek dacht ik: nu ben ik er klaar voor. Ik werd daarna zwanger en ik ben ervan overtuigd dat de manier van eten en leven, zoals is beschreven in vitaal van start, heeft meegeholpen aan een goede innesteling en een gezonde zwangerschap.

Gezond zwanger worden

Een goede vriendin van mij probeerde al 1,5 jaar om zwanger te worden. Helaas tevergeefs. Ik heb haar het boek vitaal van start gegeven. Ze heeft de tips uit vitaal van start toegepast en ze is binnen een half jaar succesvol zwanger geworden. Dit was voor mij de tweede bevestiging van dat de informatie in vitaal van start echt werkt. Nu tijdens mijn tweede zwangerschap lees ik vitaal van start weer. Het boek blijft me inspireren.

Vitaal van start heeft mijn leven positief veranderd. Ik ben nu moeder van Juul en zwanger van ons tweede kindje. De eerste zwangerschap verliep, op wat kramp na, vlekkeloos. Voor kramp staan ook tips in het boek, en deze helpen. De zwangerschap van nu verloopt ook geweldig! Vitaal van start en mijn eerste zwangerschap hebben mij zo geïnspireerd dat ik nu een opleiding Orthomoleculair voedingsadviseur volg en mijn eigen praktijk begin.

Ik zou iedereen die een eerste gedachte over een kinderwens heeft, adviseren om eerst vitaal van start te lezen en dan pas zwanger te worden. Je kunt zoveel regelen voordat je zwanger bent. En hoe beter je hiervoor zorgt, hoe beter jij en je kindje zich ontwikkelen. Ook gaat het herstel na de zwangerschap beter en geef je je kindje een vitale(re) start.

Door Vitaal Van Start

Ilse, ontzettend bedankt voor het delen van je mooie en bijzondere verhaal over gezond zwanger worden. Ik wens je nog een fijne zwangerschap en ook succes met je praktijk!