Menu

Jelena Kuiper: acupuncturist en ervaringsdeskundige

jelena kuiper

Jelena Kuiper (acupuncturist) is ervan overtuigd dat Vitaal Van Start een positieve invloed heeft gehad op de ontwikkeling van haar beide kindjes. Hieronder deelt ze graag haar review.

Jelena Kuiper over Vitaal Van Start

Ik raad het boek van Sanne aan omdat ik er zelf tijdens mijn twee zwangerschappen veel baat van gehad heb.


Ik kwam Sanne tegen op een beurs toen ik zwanger was van mijn 1e kind. Sanne had een mooie open houding die mij direct aansprak. Gezonde voeding is mijn hobby, maar ik wist nog niet veel over voeding tijdens de zwangerschap.


Vitaal Van Start gaf mij de handvatten die ik nodig had en is heel uitgebreid maar leest toch lekker weg. Het bevestigde bijvoorbeeld mijn gevoel om E-nummers zoveel mogelijk achterwege te laten. Door wat Sanne allemaal uitlegt kreeg ik meer zelfvertrouwen over wat ik het beste kon eten tijdens de zwangerschap. Mooi wat voeding allemaal kan doen!


Ik ben er zeker van dat ik dankzij dit boek mijn kinderen een goede start heb kunnen geven. En ik gebruik sommige van de heerlijke recepten nog steeds.

Om deze redenen adviseer ik de Vitaal van Start Methode én het boek aan mijn cliënten die zwanger zijn of zwanger willen worden. 

Liefs,

Jelena Kuiper

Acupuncturist, gespecialiseerd in zwangerschappen.

Praktijk De Edelsteen