Menu

Door Patricia Dijkema (Fertility Expert)

patricia dijkema

Fertility Expert én docent Patricia Dijkema heeft Vitaal Van Start gelezen en noemt het waardevol werk! Je leest haar review hier.

Review door Patricia Dijkema

‘Sanne heeft waardevol werk geschreven. Iedere aanstaande moeder en vader doet er goed aan om Vitaal Van Start heel snel te bestellen.

Vitaal Van Start geeft ouders de tools om te werken aan een gelukkige toekomst. Een toekomst die gezinnen gezond houdt met minder kans op ‘ellende’! Althans dat is de intentie, want wat is er nou mooier dan zorgeloos door het bos lopen met je gezin en genoeg energie hebben om te kunnen genieten van elkaar?

Onze huidige tijd vraagt van jonge gezinnen om bewuste keuzes te maken en keuzes kun je maken als je goed geïnformeerd bent, Vitaal Van Start helpt je daarbij!’

Patricia Dijkema

Patricia Dijkema
Fertility expert en orthomoleculair therapeut & orthomoleculair docent.

Eigenaar van Daysy Nederland en Lady-Comp

About Author

Mijn naam is Sanne Knijn. Ik ben auteur, spreker, voedingsdeskundige én moeder van 2 prachtige kleine kinderen. Mijn missie is om de vruchtbaarheid van stellen te verbeteren, vrouwen gezond zwanger te laten zijn zonder zwangerschapskwalen en baby’s en kinderen optimaal te laten ontwikkelen.

No Comments

    Leave a Reply