Menu

Review Vitaal Van Start door Michelle

review vitaal van start

Michelle heeft Vitaal Van Start – Zwanger gelezen en deelt graag haar review, omdat ze ziet dat er een groot maatschappelijk belang hangt aan het volgen van de methode.

Review Vitaal Van Start

Nu ben ik moeder van 2 kinderen. Op de foto zie je mij zwanger van mijn tweede kindje, met het boek Vitaal Van Start – Zwanger in mijn handen. Dit boek is geschreven door mijn vriendin Sanne. En ondanks dat zij mijn vriendin is, deel ik toch graag mijn visie over Vitaal Van Start.

Sanne heeft grote dromen met Vitaal Van Start en grote dromen voor de gezondheid van de moeders van nu en de generaties die nog geboren worden.

Het is namelijk zo dat de geboortezorg momenteel te weinig doet aan preventie van zwangerschapskwalen. Daarnaast wordt er vanuit de reguliere geboortezorg te weinig gedaan aan de natuurlijke omgang met deze kwalen en met het op een natuurlijke manier begeleiden van een zwangerschap en bevalling.

Ik bedoel hier te zeggen dat Sanne een fantastische methode heeft ontwikkeld, met momenteel daarbij een voedingsplan, waarmee zwangere vrouwen op een gemakkelijke en veilige manier kunnen genezen van zwangerschapskwalen en daarmee ook de juiste voedingsstoffen aan hun baby(‘s) kunnen geven.

Vaak belt Sanne me weer enthousiast op om te vertellen over hoe blij anderen met de methode zijn, hoeveel vrouwen ze al heeft mogen helpen en natuurlijk zijn er altijd bijzondere verhalen die mij dan bij blijven. Zo was er eens een zwangere vrouw die al 7 jaar last had van een bekkeninstabiliteit. Sanne heeft haar vanuit De Vitaal Van Start Methode begeleidt en de vrouw in kwestie was binnen een aantal weken van haar pijn af. Wauw!

Ik kan niet anders dan Vitaal Van Start ondersteunen. Want wat is er mooier dan de moeders en hun kinderen de beste start te geven? En daarom tip ik iedere zwangere vrouw die ik ken op Vitaal Van Start. Niet alleen vanwege de ambitie van Sanne, maar ook omdat ik zelf zo veel heb gehad aan Vitaal Van Start.

Hoewel het boek veel teksten bevat, leest het gemakkelijk weg. Er staat op een simpele manier uitgelegd wat je waarom kan doen. Ik vond het heerlijk om precies te weten wat ik mocht eten, wat liever niet en wat ik kon doen om mijn baby de beste start te geven. Bij kwaaltjes pakte ik het boek er ook graag bij, of belde ik Sanne, en dan was ik er eigenlijk gauw van af.

En dit zijn precies de redenen waarom ik vind dat Vitaal Van Start bij iedere vrouw met kinderwens en zwangere vrouw op de deurmat mag vallen.

review vitaal van start

Fijne zwangerschap!

X Michelle