Menu

Sara Debruyne (therapeut) over Vitaal Van Start

Sara Debruyne

Sara Debruyne nam contact op met Sanne van Vitaal Van Start, omdat ze graag een samenwerkingsverband wilde vinden. Vanaf dat moment is De Vitaal Van Start Methode ook te koop via haar praktijk in België. Hieronder deelt ze graag haar review met ons:

Sara Debruyne vertelt:

Toen ik het boek met bijhorend voedingsplan van Sanne tegenkwam was ik meteen razend enthousiast.

Sanne is net als ik orthomoleculair geschoold. Ze deelt graag, net als ik, haar inzichten over voeding en leefstijl. Hiermee dragen we beiden bij aan de gezondheid vanaf het prille begin, namelijk vanaf de zwangerschapswens.

Ik vind het fijn om Vitaal Van Start aan te raden aan mijn cliënten. Het leest erg vlot, de adviezen zijn positief verwoord en duidelijk, zodat je er meteen zelf mee aan de slag kan.

De informatie is helder (duidelijk) en overzichtelijk opgebouwd. De grondige wetenschappelijke onderbouwing wordt uitgelegd op een eenvoudige manier. Bovendien is het boek een handig naslagwerk, waarin je gemakkelijk per thema de adviezen kan terugvinden. Het bevat handige lijstjes die ik graag gebruik:

  • welke voeding wel en niet aan te raden is
  • de toevoegingen die je liever niet in je voeding wil
  • van de gezonde alternatieven voor ongezonde producten
  • een lijst van kruiden en hoe ermee om te gaan tijdens de zwangerschap

Echt fantastisch ook dat Sanne aandacht schenkt aan alle aspecten van gezondheid. Naast gezonde voeding lees je in het boek over het belang van de mentaal-emotionele gezondheid, lichaamsverzorging, leefstijl en beweging.

Ik ben zelf ook zo ingesteld. Daarom geef ik naast individueel afgestemd voedings-, suppletie- en leefstijladvies ook begeleiding voor de mentaal-emotionele aspecten door middel van individuele gesprekken. Dit wordt ondersteund door de bloemenremedies van Dr. Bach. En afhankelijk van de nood of klacht verwijs ik door naar een vroedvrouw, osteopaat, arts, shiatsu-therapeut, voetreflexoloog of doula in mijn netwerk.

In deze hectische tijden is het een uitdaging om goed voor jezelf te zorgen als je als koppel een kindje wenst. Maar het is volgens mij wel dé reden bij uitstek om het jezelf te gunnen en om tijdens deze levensfase de tijd te nemen om je goed te laten adviseren, verzorgen en verwennen, zodat je ontspannen en zorgeloos kan genieten van deze wonderlijke periode.

Ik wens iedereen met een zwangerschapswens, alle koppels die een kindje verwachten, maar ook alle geïnteresseerden of oma’s en opa’s van het kindje dat op komst is, veel lees- en kookplezier.


Vriendelijke groet,

Sara Debruyne
Bachbloesemtherapeut
dewalnoot.be

Sara Debruyne