Menu

Shireen vertelt: review Vitaal Van Start Methode

Shireen

Shireen heeft De Vitaal Van Start Methode tijdens haar zwangerschap gebruikt en heeft heerlijk gegeten en voelde zich zeker over haar zwangerschap. Ze deelt hieronder graag haar review met ons.

Shireen vertelt

Toen ik zwanger was, was ik me zeer zeker bewust van wat ik allemaal at. Ik vond het belangrijk dat ik gezond at, want ik had mijn zoontje (weet ik nu) in mijn buik te voeden.

De Vitaal Van Start Methode vond ik erg prettig om te gebruiken, omdat ik direct aan de slag kon met de heerlijke en veilige recepten, zonder hier zelf veel bij na te denken. En daarnaast kon ik in het boek Vitaal Van Start – Zwanger opzoek naar de antwoorden op mijn vragen. Vooral het stuk over de zwangerschapskwalen vond ik reuze interessant! Fijn om te weten dat ik met het genezen hiervan ook direct zorgdroeg voor mijn baby.

Ik zou iedere zwangere vrouw Vitaal Van Start aanraden. Sterker nog: als je je eerste kinderwensgedachte ervaart, kun je er al mee aan de slag, zodat je een flinke voorsprong hebt. Succes en een fijne zwangerschap gewenst!

Shireen

Liefs Shireen