Menu

Wendy – aan de slag met zwangerschapskwalen

wendy

Wendy (37 jaar) is 31 weken zwanger en kan met Vitaal Van Start gericht aan de slag met haar zwangerschapskwalen. Lees hier haar verhaal.

Succesverhaal Wendy

In 2018 was ik zwanger van mijn eerste kindje toen ik het boek Vitaal Van Start bestelde. Ik had toen geen klachten maar wilde graag bewust omgaan met mijn zwangerschap.

Vitaal Van Start is voor ons de eerste stap geweest om gezonder te leven. De informatie in het boek heeft ervoor gezorgd dat er bij ons een heel stuk bewustwording is gekomen. Ik had het boek helemaal doorgelezen en we hebben aanpassingen gemaakt in onze voeding en leefstijl. Inmiddels hebben we een andere manier van eten en leven waar wij ons, nu al een aantal jaar, erg goed bij voelen.

Naarmate mijn eerste zwangerschap vorderde, heb ik Vitaal Van Start als naslagwerk gebruikt. Het is een gemakkelijk boek waarin je even snel iets opzoekt.

Het was voor mij een openbaring om te weten wat er allemaal belangrijk is tijdens de zwangerschap en ook om te weten wat voor stoffen er in producten zitten die chemisch zijn. Ik heb zelf een salon en we zijn, naar aanleiding van het lezen van Vitaal Van Start, overgestapt op een groener verzorgingsmerk voor het kleuren en wassen van het haar. In mijn eigen dagelijkse leven en ook zeker voor mijn zoontje gebruik ik ook verantwoorde producten.

Mijn zoontje is in 2018 gezond geboren en nu eigenlijk nooit ziek. Zelf voel ik me ook altijd erg fit. Nu ben ik weer zwanger en ik pakte het boek Vitaal Van Start er weer bij. En hoewel we al grotendeels volgens de methode leven en eten, kreeg ik toch te maken met wat kwaaltjes. Dit had er met name mee te maken dat ik een tijdje niets heb gedaan vanwege de lockdown en nu weer hele dagen in de salon sta. Ik heb last van mijn bekken en ook was obstipatie bij mij een probleempje. Met de tips uit Vitaal Van Start kon ik gericht met voeding en suppletie aan de gang en ik merkte eigenlijk vrijwel direct verschil.

Ik geef zwangere vrouwen graag advies over hoe ze met voeding om kunnen gaan waardoor zij zich zelf een stuk beter gaan voelen. Dit advies heb ik gelezen in Vitaal Van Start en het heeft mij zo goed geholpen. Ook ben ik actief op forums waar ik het boek vaak aanraad als vrouwen kwalen hebben of gewoonweg meer willen weten over voeding en leefstijl tijdens de zwangerschap. Ik gun het namelijk alle vrouwen om zich goed te voelen tijdens de zwangerschap.

Wendy

Wendy