Menu

Kerstdiner tijdens je zwangerschap zwanger: krijg hier een compleet menu!

kerstdiner

Het kerstdiner tijdens de zwangerschap is bij uitstek geschikt om feestelijk en gezond te eten.

Ben je op zoek naar een lekker en feestelijk kerstdiner dat je veilig kunt eten tijdens je zwangerschap? Deze krijg je van ons cadeau!

Dit kerstdiner is voorzien van:

  • een warme (welkomst)drank
  • een zoete traktatie
  • een voorgerecht
  • een bijgerecht
  • een hoofdgerecht bestaande uit twee recepten
  • een nagerecht
  • een alcoholvrije cocktail

En dit alles bevat geen gluten, geen geraffineerde suikers en geen zuivel en is zwangerschapsproof!

Warme welkomstdrank

Deze heerlijke verwarmende chocolademelk is een ware traktatie op zich. Wellicht lusten de gasten die niet zwanger zijn deze chocolademelk met een scheutje rum!

kerstdiner tijdens zwangerschap

Zoete traktatie

Deze gezonde tulband is glutenvrij, zuivelvrij en vrij van geraffineerde suikers. Heerlijk bij de thee en chocolademelk maar ook heerlijk bij het ontbijt!

kerstdiner tijdens zwangerschap

Voorgerecht

Een vegetarische champignonsoep doet altijd goed! Wil je deze champignonsoep als voorgerecht serveren tijdens het kerstdiner?

kerstdiner tijdens zwangerschap

Bijgerecht

Stoofperen zonder wijn: een oplossing voor de zwangere vrouw! Deze stoofperen hebben een lekkere licht pittige smaak en bevatten geen alcohol en geraffineerde suiker.

kerstdiner tijdens zwangerschap

Hoofdgerecht

In plaats van een stuk rood vlees kies je tijdens de zwangerschap liever voor een kip uit de oven. Het is snel klaar, staat chique en is zeer voedzaam en smaakvol.

kerstdiner tijdens zwangerschap

Deze gevulde paprika’s misstaan zeker niet op de kersttafel!

kerstdiner tijdens zwangerschap

Dessert

In vele bekende kerst-desserts zit rauw ei, drank of veel suiker verwerkt. Dit is voor de zwangere vrouw zeker niet gewenst. Deze super snelle chocolademousse is zwangerschapsproof en kun je goed voorbereiden waardoor het perfect is voor als een dessert tijdens een feestelijke maaltijd of als ontbijt om de ochtend te vieren.

kerstdiner tijdens zwangerschap

Alcoholvrije cocktail

Deze alcoholvrije cocktail kan tijdens je zwangerschap niet missen op een feestje. De alcoholvrije cocktail proeft friszoet en feestelijk! Ben je op zoek naar een feestelijke alcoholvrije cocktail voor de kerstdagen? Zoek niet verder. This is the one!

kerstdiner tijdens zwangerschap